BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, 4 August 2011

Sibuk memanjang !

Semenjak kawan-kawan aku sambung belajar ni kan semuanya sibuk, bila call nak tanya khabar pun kadang-kadang tak sempat sebab sibuk sangat, tipu la kalau aku cakap aku tak rasa sunyi tak bosan. Hmm, dulu pergi mana-mana je ada orang teman, nak pergi toilet pun ada orang teman kan, sekarang bila semua dah buat haluan sendiri aku jalan pun sorang-sorang. Nak jalan dengan awek aku memang tak ada awek, biasa la orang tak laku. Perempuan sekarng kalau boleh nak yang anak dato, anak tan sri ! setakat orang macam aku ni orang gila pun tak pandang. Nak ajak family jalan-jalan memang TAKKKKKKKK AHHH ! sebab aku dengan family aku pun tak rapat mana jugak. Tapi tak apa la, aku harap dalam kesibukan korang tu korang tak la lupa aku. Walau macam mana pun aku tetap doa kan kejayaan korang masa akan datang. Amin :)






Time sekolah dulu ,kecik besor kecik besor je belake :')